Ένας χρόνος γεμάτος αγάπη για την Τρίτη Ηλικία και συνεχίζουμε…

Ένας χρόνος γεμάτος αγάπη για την Τρίτη Ηλικία και συνεχίζουμε…

Στην εκπνοή αυτού του έτους, θα ‘θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που τον δύσκολο αυτό χρόνο ήταν δίπλα μας στηρίζοντας την προσπάθεια του Αινεία. Στόχος μας για τη φετινή χρονιά ήταν η προστασία και η φροντίδα των  ηλικιωμένων μελών της κοινότητάς μας, αλλά και η επιθυμία μας να ενημερώσουμε τον κόσμο και να τον ευαισθητοποιήσουμε για την Τρίτη Ηλικία και τις ανάγκες της.

Ο απολογισμός των πεπραγμένων μας χαροποιεί, γιατί με πολλούς αγώνες ο στόχος μας επετεύχθη. Κατορθώσαμε να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας ενοίκους, να τους κρατήσουμε σε επαφή με τις οικογένειές τους παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, να παρέχουμε φροντίδα στις οικίες ηλικιωμένων συμπολιτών μας και να εγκαινιάσουμε μια νέα υπηρεσία, στοχεύοντας στη συμβουλευτική υποστήριξη τόσο των ατόμων τρίτης ηλικίας όσο και των οικείων τους.

Τα μαθήματα που μας έδωσε αυτή η πανδημία ήταν πολλά και ουσιαστικά. Στόχος της επερχόμενης χρονιάς ας είναι να μην ξεχάσουμε όσα μάθαμε, αλλά με σύνεση και υπομονή να επαναπροσδιορίσουμε την ύπαρξή μας και να αγωνιστούμε, ώστε όλοι οι άνθρωποι να έχουν τη ζωή που τους αξίζει. Αν κάτι διδαχτήκαμε φέτος, αυτό είναι η αξία των συνανθρώπων μας, η αγάπη και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μη σταματάτε να ονειρεύεστε και να ελπίζετε!

 Μπορεί φέτος να απομονωθήκαμε για λίγο, αλλά ίσως ήταν μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πως νιώθουν άλλοι συνάνθρωποι μας, οι οποίοι αναγκάζονται για διαφόρους λόγους να ζουν μια μοναχική ζωή. Μην ξεχνάτε να μοιράζετε τη ζεστασιά της καρδιάς σας με όλους τους συνανθρώπους σας και λίγο παραπάνω με αυτούς που χρειάζονται ένα χάδι, μια κίνηση αγάπης! Τρόποι υπάρχουν και ελπίζουμε πως υπάρχει και θέληση.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και υποσχόμαστε και το 2021 να συνεχίσουμε να κάνουμε την αγάπη μας για την Τρίτη Ηλικία πράξη. Σας ευχόμαστε ένα έτος γεμάτο Αγάπη, Υγεία, Φως και Όνειρα!!!

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.