ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Εξειδικευμένα θεραπευτικά προγράμματα παρέχονται για την αντιμετώπιση προβλημάτων των μελών μας από τη διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας.

Φροντίδα αποκατάστασης

Οι αφοσιωμένοι θεραπευτές μας αναλαμβάνουν τη φροντίδα σας παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Εάν είστε στην ανάκαμψη από χειρουργική επέμβαση, αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο ή αγγειακά προβλήματα, το κέντρο μας έχει εξειδικευμένα θεραπευτικά προγράμματα για εσάς.

Οι λογοθεραπευτές μας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ενώ οι εργοθεραπευτές μας αναλαμβάνουν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ικανότητές σας με καθημερινές δραστηριότητες.

Οι φυσιοθεραπευτές μας ασχολούνται με την ανάκαμψη και τη θεραπεία τραυματισμών ή δυσλειτουργιών των κινήσεων του σώματός σας. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να επιλέξετε να εφαρμόσετε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα στο υποβοηθούμενο ή ανεξάρτητο περιβάλλον διαβίωσης.

Η παροχή φροντίδας για την πλήρωση των προσωπικών σας αναγκών είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας και είναι διαθέσιμη σε όλους, διατηρώντας παράλληλα την κοινωνικότητα και την αυτονομία σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Φροντίδα αποκατάστασης

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναρρώσεις από:

Κατάγματα
Εγκεφαλική και νευρολογική ανάκαμψη
Αναπνευστική
Κυκλοφορικό
Επικοινωνίας
Διατροφή
Λειτουργία του εντέρου
Λειτουργία της ουροδόχου κύστης
Κινητικότητα
Ύπνου
Κοινωνικά/συναισθηματικά προβλήματα
Levin
Εκτροπές

Άλλες υπηρεσίες:

Εργαστηριακές δοκιμές
Ιατρικές εξειδικεύσεις
Οδοντιατρική
Υπηρεσίες πλαστικοποίηση
Νοσοκομειακή περίθαλψη

* Τα επίπεδα φροντίδας είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

To aineias.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.