ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ

Η Υποστηριζόμενη Διαβίωση αφορά ένα σύνολο υπηρεσιών για τηνεκτεταμένη και εξειδικευμένη φροντίδα ατόμων που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Υποστηριζόμενη διαβίωση

Η Υποστηριζόμενη Διαβίωση απευθύνεται σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια για να διασφαλίσουν την καθημερινή τους φροντίδα και την ομαλή διαβίωση.

Οι εγκαταστάσεις υποστηριζόμενης διαβίωσης ποικίλλουν ανάλογα με τον αριθμό των ενοίκων. Συνήθως, τα «επίπεδα φροντίδας» προσφέρονται, ανάλογα με τα οφέλη και τη φροντίδα που όλοι θέλουν να λαμβάνουν καθημερινά και με γνώμονα πάντα τις ατομικές ανάγκες του κάθε μέλους του χώρου μας.

Οι υποστηριζόμενοι ένοικοι συνήθως ζουν στα δικά τους δωμάτια και μοιράζονται κοινόχρηστους χώρους. Παρέχεται σε αυτούς πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες, ώστε να νιώθουν άνετα και οικεία στο «κοινό μας σπίτι». Σπιτικά μαγειρεμένα γεύματα, βοηθούν στην προσωπική τους φροντίδα σ΄ ένα περιβάλλον οικείο, καθαρό και ειδικά προσαρμοσμένο.

Οι νοσηλευτές μας φροντίζουν για την προσωπική υγιεινή, τη λήψη της φαρμακευτικής αγωγής των ενοίκων και την περαιτέρω περιποίηση τους με σκοπό μια ποιοτική καθημερινότητα. Επίσης, στο κέντρο μας υπάρχει 24ωρη ασφάλεια, καθώς παρέχεται και πλήθος κοινωνικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Υποστηριζόμενη διαβίωση