Αγαπητοί συγγενείς, 02/03/2020

Αγαπητοί συγγενείς, 02/03/2020

 Λαμβάνοντας υπόψιν την έντονη ανησυχία για τα αυξανόμενα κρούσματα του κορονοϊού η Μονάδα «ΑΙΝΕΙΑΣ»  αποφάσισε να λάβει επιπλέον προληπτικά μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους της εταιρείας. Όλοι οι εργαζόμενοι του «ΑΙΝΕΙΑ»  είναι υγιείς, έχουν ενημερωθεί για τα μέτρα προσωπικής υγιεινής που επιβάλλουν οι τρέχουσες συνθήκες και έχουν άμεση πρόσβαση σε ενδεδειγμένο αναλώσιμο υλικό για την πρόληψη των λοιμώξεων. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι:

  1. Από τις 02/03/2020 πέραν των μέτρων προσωπικής υγιεινής οι εργαζόμενοι  του «ΑΙΝΕΙΑ»  παραδίδουν υπηρεσίες φορώντας ειδική μάσκα προστασίας, ειδική στολή και γάντια μιας χρήσης.
  2. Όλοι οι χώροι έχουν εξοπλιστεί με ειδικό απολυμαντικό.  Oι φροντιστές μας έχουν λάβει οδηγία να χρησιμοποιούν το απολυμαντικό μετά από κάθε επαφή με τους ενοίκους ανεξαρτήτως της χρήσης γαντιών.
  3. Παράλληλα έχουμε ενισχύσει προληπτικά το πρόγραμμα απολυμάνσεων σε όλους τους χώρους  καθώς και τους χώρους εργασίας.

Παρακαλούμε για την συνεργασία και την κατανόησή σας στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Στόχος μας είναι τόσο η προστασία των εργαζόμενων μας όσο και το να προσφέρουμε την υπηρεσία μας απρόσκοπτα με υψηλά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.