Ας μοιραστούμε τα άγχη μας!

Ας μοιραστούμε τα άγχη μας!

Ως μητέρα τριών ανήλικων παιδιών και κόρη μίας μητέρας και ενός πατέρα που είναι άνω των 65 ετών και έχουν τα δικά τους προβλήματα υγείας, και άμεσα σχετιζόμενη με τον χώρο της υγείας γνωρίζω ότι στιγμές όπως αυτές μας προκαλούν να κάνουμε ό, τι καλύτερο για τα μέλη της οικογένειάς μας, τόσο τα νέα όσο και τα μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης, γνωρίζω ότι η φροντίδα των ηλικιωμένων αγαπημένων μας προσώπων σε αυτόν τον αβέβαιο κόσμο είναι πλέον πιο δύσκολη από ποτέ.

Για τοv σκοπό αυτό και λόγω του προσωπικού μου ενδιαφέροντας για τα θέματα που αφορούν την υγεία βρίσκομαι σε άμεση επικοινωνία με ανθρώπους του χώρου της υγείας, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την υιοθέτηση πρακτικών που θα εγγυηθούν μια ασφαλή διαβίωση.

Ομολογώ πως κατακλύζομαι συχνά από συναισθήματα συγκίνησης ερχόμενη σε άμεση επαφή με τον χώρο της υγείας. Η σκληρή δουλειά των ανθρώπων αυτών που παλεύουν καθημερινά να διαφυλάξουν την υγεία και την ασφάλεια των μαμάδων και των μπαμπάδων μας σε αυτή την κρίσιμη εποχή αποτελεί πηγή έμπνευσής μου.

Η λήψη ισχυρών προληπτικών μέτρων ακολουθώντας την καθοδήγηση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων  για την ενίσχυση των υπαρχουσών πολιτικών και διαδικασιών είναι πλέον αναγκαία. Η αφοσίωση των ειδικών της υγείας στην αποστολή τους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων είναι σίγουρα αξιοθαύμαστη.

Οι φροντιστές μας και το νοσηλευτικό προσωπικό μαζί με τους συμβούλους  εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν τις οικογένειές μας. Με την αυξανόμενη ζήτηση στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, οι κοινότητες διαβίωσης οδηγούν πλέον σε μια επέκταση του εθνικού δικτύου φροντίδας για τη γήρανση του πληθυσμού.

Είτε είστε αντιμέτωποι με επείγουσα ανάγκη είτε απλά θέλετε να μιλήσετε σε κάποιον, η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς και είναι έτοιμη να σας βοηθήσει. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε κάποιον από τους συμβούλους μας ή να μου στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας στο info@aineias.gr  και θα διασφαλίσω ότι είστε συνδεδεμένοι με τον σωστό πόρο.

Δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή! Όλοι μαζί σε συνεργασία βρίσκουμε λύσεις αγωνιζόμενοι για το καλύτερο!

Να προσέχετε και να γεμίζετε την κάθε σας στιγμή με χαμόγελα!

Ελένη Σαμίου

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.